Skip Navigation
 

Kleuradvies

Maak van uw huis een thuis

Nu ook kleuradvies in Weert bij Schildersbedrijf Piet van Hoef

 

Marleen van Hoef heeft zich in de tijd dat het schildersbedrijf bestaat meer en meer toegelegd op kleur in het ex- en natuurlijk het interieur. Zij heeft sinds najaar 2008 een zelfstandig onderdeel aan het bedrijf toegevoegd; bij haar kunt u terecht voor kleuradvies.

 

Door de jaren heen heeft Marleen gemerkt dat kleur in en aan het huis voor veel mensen een moeilijk oplosbaar probleem is. De durf ontbreekt vaak. Hiervoor kan zij door middel van fotobewerking laten zien hoe het resultaat zal worden. Dit zal altijd een impressie blijven, maar van de andere kant geeft het een redelijk en overzichtelijk beeld van het resultaat.

 

Sfeer, warmte en eigenheid zijn een aantal van de normen waaraan haar werk zal voldoen. Zij zal natuurlijk altijd rekening houden met de wensen van u als klant, maar daarbij zeker ook gedurfde en creatieve ideeŽn aandragen. Waar zij voor zal waken is dat uw huis een toonzaal wordt; uzelf thuis voelen in uw eigen huis is natuurlijk een eerste vereiste. Door de juiste kleuraccenten aan te brengen kan de sfeer van uw (t)huis geheel veranderen.

 

 

 
 
« ga terug|print